Het grootse circus is terug. Een kleurige optocht van oude wagens, clowns en dieren reist van festival naar festival. Dan wordt er uitgepakt. Groots. Tenten, wagens, bar, keuken, poffers, geluid, licht, DJ’s, vuurschalen, brandhout, een klein leger kleurige crew, Gerda, haar complete garderobe en natuurlijk Viktor.
Met Gargantua The Great trekken we alles voor u uit de kast.
Omdat dit onze favoriete opstelling is, rekenen we u bij boeking van het hele Bombascha Sideshow Circus slechts de helft van de totale boekingskosten.

Boeken of vragen?

The Benz Bar en Peu de Cuisine op vol vermogen. Met deze opstelling heeft u een prachtige sideshow voor ongeveer 2500 bezoekers. Tiny Tunes bieden we u bij deze optie als geschenk aan, ook omdat we zelf erg vrolijk worden van onze huis DJ’s. En als we dan toch lekker bezig zijn nemen we ook de pofferbak gratis mee. Nog niet gek genoeg? Dan zullen we Gerda ook vragen of ze het nog één keertje voor niets wil doen.

Boeken of vragen?

Er is niks mis met kleine feestjes. Juist die leveren de grootste verhalen op. Een kleine Benz Bar en bescheiden Peu de Cuisine. Niets om je voor te schamen. Bij deze optie kiest u als cadeautje voor Tiny Tunes of de pofferbak. Gerda komt ook, mits u haar een stevige borrel in het vooruitzicht stelt.

Boeken of vragen?